Aktualizace češtiny pro Lightroom Classic 8.3

Dnes (30.5.2019) jsem aktualizoval instalační programy českého prostředí Lightroom 8.3. Je tam opravená chyba, kdy bylo dialogové okno funkce Korekce flat field.. velice široké a na menších obrazovkách se nezobrazovalo správně. Žádné jiné změny lokalizace neobsahuje.

6 thoughts on “Aktualizace češtiny pro Lightroom Classic 8.3

  1. Dobrý den, mám prosbu – koupil jsem si balíček PS+ LR na rok. Po instalaci nefungují správně – při přejetí myší na panel Develope zmizí obraz. Prostě to blbne, nedá se vůbec pracovat. Už jsem to několikrát přeinstaloval a dokonce i provedl čistou přeinstalaci win 10 a stejně to pořád blbne. Co s tím mám dělat? Díky za odpověď.
    Josef

    • Dobrý den, podle popisu mi to přijde jako nějaký konflikt s vaším hardwarem (pravděpodobně grafickou kartou). Zkuste v předvolbách vypnout GPU akceleraci.

  2. Je možné, že po stažení zkušební verze adobe lightroom classic a stažení češtiny mi stále česká verze nefunguje, i když jsem vše provedla dle instrukcí? Děkuji

  3. Dobrý den pane Metličko,
    prosím o informaci, zda se dá tato verze češtiny použít pro MAC pro poslední verzi LR 2022,5.2. Moc děkuji za reakci.

    Lýsek

  4. Zdravím!
    Chtěl jsem se zeptat, zda to, že poslední čeština pro Lightroom na Vašich stránkách je z roku 2019 je tím, že už na projekt nemáte čas nebo tím, že Adobe mezitím změnil Lightroom Classic tak, že původní způsob překladu (odhaduji že pomocí textového souboru v Resources) nefunguje.
    A smělý dotaz: Pokud je to zapříčiněno Vaším časovým vytížením, nestálo by za to projekt otevřít třeba někde na GitHubu, aby v něm mohli pokračovat další?

Napsat komentář